fbpx

Foreldreportalen for ADHD og autisme

Medlemsskapet for deg som har barn med ADHD, tourettes eller autisme. I Foreldreportalen jobber vi sammen til et godt samspill i familien, der dere rolige og kommuniserer på hyggelig måte.
Du får ny læring på et bestemt tema hver måned, coaching og mentoring annenhver uke og et unikt fellesskap med andre foreldre. I tillegg så har vi jevnlige bonuser som digital kafé, challenger, workshoper, gjester...
For at du skal kunne vurdere om Foreldrepprtalen er noe for deg, så får du nå bli med for kun 10 kr de første to ukene. Deretter betaler du 499,-/mnd. Det er ingen bindingstid hos oss, du skal være med fordi du får utbytte av det. Du kan derfor når som helst melde deg ut.

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
Prøve Foreldreportalen  × 1 kr 499,00 pr måned etter en 2-ukers og kr 10,00 ved påmelding
Delsum kr 10,00
Totalt kr 10,00
Recurring totals
Oversikt kr 499,00 pr måned
Recurring total kr 499,00 pr måned
Første gjentagende betaling utføres: 9. juli 2021
  • Betal med kredittkort via Stripe.


Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i våre personvernregler.

Hvorfor du skal bli med i Foreldreportalen

Prøv medlemsskapet for kun 10 kr.

De første to ukene betaler du kun 10,- med tilgang til alt av kursmateriell og veiledningsmøter.

Ingen bindingstid

Du melder deg ut når som helst.

Spesialisert på ADHD og autsime

Norges eneste medlemsportal for foreldre til barn med nevrologiske utviklintgsforstyrrelser.

Dette sier medlemmene

Det har vært veldig bra for meg å dele utfordringer med andre som forstår. Jeg har blitt bevisst på hvordan jeg er mot ungene. Jeg maser mye mindre og vi har fått en mer positiv tone.
Marte Beate
Mamma
Cecilie sin måte å veilede på har gjort meg mye tryggere i foreldrerollen of samspiillet og relasjonen til sønnen min er så mye bedre. Fellesskapet i Foreldreportalen med andre som forstår våre berg- og dalbaner, er godt og trygt.
Mari
Mamma
Foreldreportalen har gitt meg et samhold med andre mødre som forstår hva jeg står i hver dag. Jeg har fått en helt ny kontakt med barna mine. Jeg er mye roligere og klarer å møte barna på følelsene. Jeg ser at barna reagerer positivt på min nye væremåte som gjør at de møter meg på en bedre måte.
Caroline Kjus
Mamma