fbpx

Sinnemestring

for barn & unge

Få en god hverdag uten daglige sinne- og raseriutbrudd

Spar 1500 kr. NÅ! KUN 349,-

Hvor mange slag og spark og stygge ord skal du tåle? Du prøver å forstå og være rolig og tålmodig.

Men når det kommer til slag, ødeleggelser og slemme ord så kommer du til kort.

Hva gjør det egentlig med deg, alle disse raseriutbruddene? 

For du legger jo planer. Du har en forestilling om hvordan du skulle ønske at dere hadde det, filmkveld med overfylte tacolefser og trivelig familietid.

Så går forventningene i tusen knas, gang på gang.

Uansett hvor hardt du prøver på at det skal være annerledes. Det vondeste er de gangene det ikke engang er i nærheten. Der du ikke skimter konturene av den opprinnelige planen en gang, når det som skjer ligner mest en skrekkfilm.

Høye rop, rent raseri. Slamrende dører med etterfølgende, iskald stillhet. Tomhet og tunge tanker som brer seg som en kvelende dyne over den tiltenkte, koselige kvelden.

Når følelsen av å være maktesløs brer seg under tannpussen og lurer på om du er den eneste som har det sånn.

Du vet at det er viktig å være rolig og tålmodig

Men hva skal du gjøre?! Det må jo få en konsekvens? Han kan jo ikke oppføre seg sånn?

Kan du se for deg hvordan det ville være å...

ADHD-Veilederen introduserer det nettbaserte kurset

"Sinnemestring for barn & unge"

Å takle sinneutbrudd vil fra i dag av bli lettere å håndtere - for både deg og barnet ditt

Nettbasert kurs for foreldre til barn og ungdom med ADHD, tourettes eller høytfungerende autisme som ønsker konkrete strategier for å håndtere og hjelpe barnet i sine voldsomme sinne- og raserianfall.  Få en hverdag med færre og mindre intense sinneutbrudd!

Jeg kan ikke gi deg en magisk pille så utbruddene blir borte, men jeg kan gi deg strategier så du håndterer utbruddene med trygghet, samt verktøy for at barnet skal kunne regulere atferden og følelsene sine. Det gjør at barnet føler mestring og dere får en god familiehverdag.

For en begrenset periode, kun 349 kr. (Spar 1500,-)

Dette er hva du får:

"Sinnemestring for barn & unge" er et nettbasert kurs som du får umiddelbar tilgang til.
Du får to videoer med transkripsjon (om du foretrekker å lese i stedet for video), konkrete eksempler på hva du kan si til barnet, e-bok, arbeidsoppgaver, modeller, plakater. Du har tilgang til kursportalen i ét år. Alt av skriftlig materiale kan lastes ned. 

LEKSJON EN

Forstå barnets atferd

Etter denne leksjonen forstår du at det er en naturlig, nevrologisk forklaring på utfordringene. Du skjønner at det ikke bare er for barnet «å ta seg sammen». 

Dette gjør at du nesten automatisk blir roligere og mer forståelsesfull.

Etter denne leksjonen håndterer du barnas sinne- og raseriutbrudd med ro og trygghet og barnet har konkrete verktøy for å kontrollere de store følelsene sine.

LEKSJON 2

Strategier for å hjelpe barn med raseri- og sinneutbrudd

"Før jeg meldte meg på kurs med Cecilie opplevde jeg å bli slått mye av sønnen min, men nå har han ikke slått på lenge og han er kortere sint enn før.
Skolen sier også at de merker forskjell. 

Jeg kan ærlig si at jeg var i ferd med å rakne, men jeg føler nå at jeg har fått mer ryggrad.

Jeg klarer å stå i kampene og ser en endring som er på vei. Jeg føler meg sterkere og sønnen min lytter mer til meg en før."
henriette berggren
mamma
"I forkant av kurset hadde vi utfordringer med å forstå vår datters atferd. 

Nå er det et halvt år etter vi avsluttet kurset og vi er fortsatt flinke til å være rolige og håndtere følelsene våre i datteren vår sine raseri- eller følelsesutbrudd. 

Vi snakker også med ungene på en langt annen måte og det igjen har gitt oss en bedre forståelse og en tettere kontakt i familien. Det vi likte best med kurset, var Cecilies ærlige og herlige formidling av personlige utfordringer og erfaringer som vi kan relatere oss til. Du har fått oss til å flire og gråte."
referanse
rené solli
mamma

Kjøp Sinnemestring for barn & unge i dag

og få...

SINNEMESTRING FOR BARN & UNGE

(Normalt 990,-)

Du får tilgang til 2 konkrete leksjoner og kursmateriale, inkludert, videoer, transkripsjon, arbeidsbok med oppgaver, modeller, sjekklister – alt du trenger for at sinneutbruddene skal bli færre og mindre intense.

I tillegg får du disse fantastiske bonusene..

Bonus #1 Regulere impulsivitet

I denne videoen, og de tilhørende oppgaveheftetet, lærer du hvordan du konkret hjelper barnet å regulere impulsiv atferd. 

Du får verktøy til at dere sammen jobber med hvordan barnet kan øve på å kontrollere tanker, atferd og følelser. .

(Verdi 299,-),

Bonus #2 Følelsestermometeret

Hva forteller atferden til barnet hvor kraftige følelsene er og hvilken konsekvens det har for hvordan du møter barnet

Følelsestermometeret er laget for å henge opp på veggen, slik at du raskt kan sjekke hvordan du best møter barnet i forhold til hvor barnet er på følelsesskalaen.

(Verdi 100,-)

Bonus #3 Triggerdagbok

En dagbok med ferdige spørsmål som du fyller ut for å finne ut hva som trigger barnet ditt. 

For å lykkes med å håndtere sinneutbrudd, må dere vite når og hvorfor det skjer. Denne dagboken gjør denne jobben super enkel for deg. 

(Verdi 150,-)

triggerdagbok

Kurset med bonusene, har en verdi på over 1,500,-

I en begrenset periode, får du nå kurset for kun:

Jeg er Cecilie

Jeg er mamma til to ungdommer med autisme,  ADHD og angst. Gift med med barnas pappa, Thomas. Familiens siste tilskudd er en liten blå undulat.

Jeg har en doktorgrad i pedagogikk, en havarert professordrøm, DNCF-sertifisert NLP- og helsecoach og utdannet i USA som profesional trainer for “families with complex kids”.

Men helt ærlig – mine viktigste læremestre, har ikke vært alle forskerne og teoretikerne, men de to barna mine.

Når jeg ikke jobber og ikke er opptatt med barn og hjem, så koser jeg meg med yoga, pilates og korsang. 

Sinnemestringskurset er perfekt for deg hvis....

"Cecilie formidler konkrete verktøy på en forståelig måte.

Jeg ble en bedre far fordi Cecilie ga meg fordi og nyttig kunnskap og innsikt.

Min sønn har det rett og slett bedre nå"
ALF JOHNSEN
FAR TIL SØNN MED TOURETTTES
"Da jeg akseptere at de voldsomme sinneutbruddene ikke kan kontrolleres av barnet, så åpnet det seg en helt ny verden....

Jeg kjefter så og si aldri tilbake lenger. Det gjør at episodene er over på 5-15 minutter og klart mye mindre nedbrytende for både barnet og meg!

Bruker verktøyene i Sinnemestringskurset daglig!"
live johnsrud
mamma

Ikke la det gå ét år til før du tar tak i barnet ditt sine utfordringer

Tiden er nå, og jeg er klar for å hjelpe deg på veien. 

Alle foreldre ønsker vi en rolig og god familiehverdag. Vi ønsker at barna klarer å regulere vanskelige følelser og at de har en god selvfølelse. 

Men for å få en slik hverdag, så må vi være villige til å reflektere over hvor vi er i dag og ta tak i vår atferd og kommunikasjon, som vil gi oss den hverdagen vi ønsker.  

Ellers så vil vi ikke bare ødelegge for oss selv, men også for ungene. Og siden du leser dette.

Jeg vil ikke at det skal skje med deg.

Jeg vil ikke at du skal se deg tilbake om 6 eller 12 måneder fra nå, med mer bråk og krangling enn noen gang, og spørre deg selv om hvordan livet kunne vært om du hadde gjort noe før. 

Jeg vil at du skal møte barna dine med FORSTÅELSE, RO & TRYGGHET. Stolt over at at barna dine stadig blir bedre til å regulere følelsene sine. Jeg vil at dere skal ha en god familiehverdag.

Og jeg vil at du skal takke deg selv for valget du tok i dag.

Dette er typiske spørsmål jeg får:

Ja!! Kurset er like aktuell om du har et barn som har utfordringer med å regulere følelsene sine, uten at det er en diagnose til grunn.

Som en mamma, Margrethe Otto Skar, sier:

«Jeg kjøpte kurset fordi jeg har en sønn med ADHD. Men jeg har hatt stor glede av å bruke denne kunnskapen også på alle barna I huset, samt meg selv.» 

Dette kurset tar du i ditt tempo. Det er ikke noen samlinger du trenger å være på. Du får umiddelbar tilgang til hele kurset, og kan jobbe med det når det best passer deg. 

En vis mann sa engang: «den nest beste tiden å plante et tre på var i går. Den beste tiden er nå!»

Det samme gjelder for deg. Hvis ikke nå, når? Sannheten er at du vil aldri finne et tidspunkt som passer. Livet er travelt. Livet skjer.

Et av ADHD-Veilederens varemerker har fra første stund vært å formidle god kunnskap og forståelse av de nevrologiske utfordringene som er grunnleggende for ADHD/tourettes/autisme, men også barn med traumer og angst. Jeg spesialiserte meg videre i USA for å få dyptgående kunnskap om hvordan foreldre best forstår og håndterer barn med nevrodivere diagnoser.

 Adferdsterapi dominerer i hjelpesystemet. Ut i fra mitt ståsted, er dette lite egnet for å få å lære barn å regulere handlinger og følelser, slik at de blir selvstendige og opplever mestring. Jeg lærer deg en annen vei.

Dette kurset er utviklet for at du skal ta det på egenhånd, og er ikke inkludert individuell hjelp. Om du har spørsmål, er du imidlertid alltid velkommen til å stille de i facebookgruppen. Meld deg inn her!

Du har tilgang til kurset i ét år fra kjøpsdato. Altså nok til å repetere innholdet flere ganger. Noe jeg også anbefaler. Alt skriftlig materiale kan du laste ned. 

Er du klar for å endelig få kontrollen over sinneutbruddene?

BLI MED I SINNEMESTRINGSKURSET OG FÅ:

TOTAL Verdi: 1500,-+

FÅ KURSET MED ALLE BONUSER I DAG FOR KUN:

I en begrenset periode, får du nå kurset for kun

349,-

© 2021 ADHD-Veilederen AS