fbpx

FORELDREPORTALEN

for barn med ADHD & autisme

Norges eneste medlemsskap for oss som har barn og ungdom med ADHD. Få verktøyene for et godt samspill sammen med foreldre i samme situasjon.

FORELDREPORTALEN ER NÅ STENGT, MEN SETT DEG PÅ VENTELISTE, SÅ ER DU DEN FØRSTE SOM FÅR BESKJED NÅR VI ÅPNER FOR NYE MEDLEMMER!

ER DU FORELDER TIL ET BARN MED ADHD,AUTISME ELLER TOURETTES, SÅ VET DU ANTAKELIG ALLEDERE AT DET ER VIKTIG Å VÆRE ROLIG & TÅLMODIG....

Hvor mange ganger har du hørt ordet «NEI!» denne uken? Holder det med hundre?

Hva gjør det egentlig med deg, alle disse raseriutbruddene? For du legger jo planer. Du har en forestilling om hvordan du skulle ønske at dere hadde det, filmkveld med overfylte tacolefser og trivelig familietid.

Så går forventningene i tusen knas, gang på gang. Uansett hvor hardt du prøver på at det skal være annerledes. Det vondeste er de gangene det ikke engang er i nærheten. Der du ikke skimter konturene av den opprinnelige planen en gang, når det som skjer ligner mest en skrekkfilm.

Høye rop, rent raseri. Slamrende dører med etterfølgende, iskald stillhet. Tomhet og tunge tanker som brer seg som en kvelende dyne over den tiltenkte, koselige kvelden. Når følelsen av å være maktesløs brer seg under tannpussen og lurer på om du er den eneste som har det sånn.

DU ER IKKE DEN ENESTE.

DU VET DET ER VIKTIG Å VÆRE ROLIG & TÅLMODIG

Men du er sliten og klarer ikke å gjøre det du vet du burde

Du maser og maser for at den ungen for en gangs skyld skal gjøre som han blir bedt om

Du har lest en haug med bøker og googlet alt du kan finne av informasjon, uten at noe funker

All tid og overskudd går til barna. Du er utslitt, men det er ikke noe alternativ å gi seg

Du er motløs og redd. Hvordan kommer ha til å klare seg?

om meg

Jeg er Cecilie

Jeg er mamma til to ungdommer med høytfungerende autisme,  ADHD og epilepsi, gift med med barnas pappa, Thomas. Familiens siste tilskudd er en liten blå undulat.

Jeg har en doktorgrad i pedagogikk, en havarert professordrøm, DNCF-sertifisert NLP- og helsecoach og utdannet i USA som professional trainer for “families with complex kids”. Men helt ærlig – mine viktigste læremestre, har ikke vært alle forskerne og teoretikerne, men de to barna mine.

Når jeg ikke jobber og ikke er opptatt med barn og hjem, så koser jeg meg med yoga, pilates og korsang.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg på innsiden av Foreldreportalen!

FORELDREPORTALEN

Den eneste nettbaserte medlemsportalen for foreldre til komplekse barn. For deg som vil ha et godt samspill med barna og ønsker å prøve andre strategier enn konsekvenser og belønningssystemer. 

Sett deg på venteliste, så gir vi deg beskjed før vi åpner. Ingen forpliktelser. 

referanse

steg 1

En ny start

Få verktøyene for å starte med blanke ark og få troen og håpet om at dere kan få det bra. 

steg 2

Forståelse av barnets atferd

Et perspektivskifte som gjør at du naturlig møter barnet ditt med nysgjerrighet, aksept og forståelse.

steg 3

Reguler dine egne følelser

Nå skjønner du at barna dine ikke vil være vanskelige og lage bråk. Så nå er du klar for å jobbe med deg selv. Vi som har et utfordrende barn vet at vi blir pushet langt utover grensene våre, kanskje flere ganger om dagen. Å møte og håndtere barna er krevende, fordi vi som voksne må endre oss også.

steg 4

Håndtere utfordrende situasjoner

Du har nå roen og overskuddet til å stå i utfordrende situasjoner. Du er klar for å gjøre de endringene som skal til for å få et godt samspill med barna. Her skjer magien!

temabasert

Ulike aktuelle temaer

SÅNN GJØR VI DET:

Her lærer du alt fra A-Å fra en som forstår hva vi står i og vet hvordan hun skal hjelpe".

Jeg har endelig fått hjelp til å forstå gutten min. Utfordringene har vært så mange og store. Nå har jeg en solid verktøykasse. Jeg er tryggere på meg selv og jobber sakte men sikkert fremover både for meg selv og gutten min. Jeg anbefaler Cecilie til alle.

MAY-BENTE LIEN

"Jeg føler meg sterkere og sønnen min lytter mer til meg enn før"

«Jeg kan ærlig si at jeg var i ferd med å rakne. Jeg har spurt så mye om hjelp men du er den eneste som har gitt meg håp. Jeg føler nå at jeg har fått mer ryggrad. Jeg klarer å stå i kampene og ser en endring som er på vei. Jeg føler meg sterkere og sønnen min lytter mer til meg en før. Det er som en spire som har startet og gro og det gjør så godt å føle håp.

henriette berggren

SETT DEG PÅ VENTELISTE, SÅ FÅR DU BESKJED FØR VI ÅPNER!