Foreldreportalen stenger om:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Gå fra konstant kaos til en rolig hverdag der familien trives sammen

Om du ønsker å redusere utfordrende atferd, uten at du roper, truer, eller blir for ettergivende, slik at familien trives i hverandres selskap - så kan det å lese denne siden være den beste bestemmelsen du har tatt for din og familiens fremtid.

BLI MED I FORELDREPORTALEN

Før jeg forteller deg alt om Foreldreportalen, så la oss se på hvem det er for. Uansett om du....

meg og hest

 • Har lest alle bøker og blogger om barneoppdragelse og du er med i alle aktuelle facebookgrupper. Likevel så virker det som om din familie er unntaket som bekrefter regelen.
 • Barnet ditt går fra 0-100 i løpet av et sekund uten forvarsel og du føler at du går på eggeskall
 • Har gitt opp. Du har bedt barnet ditt en trillion ganger og du kan like godt snakke til deg selv
 • Føler deg fanget i et mønster, som du ikke aner hvordan du skal komme ut av.
 • Føler deg utslitt og overveldet og kunne så gjerne ønske at familien din var litt mer lik det du forestilte deg før du fikk barn

Så er du på rett sted. Jeg skal fortelle deg hvordan Foreldreportalen vil gi deg verktøyene, inspirasjonen og støtten du trenger i prosessen for å skape den hverdagen du ønsker.

Om du er som meg og tusenvis av andre foreldre så har du prøvd det meste....

Du har prøvd tradisjonell barneoppdragelse, med belønning, trusler og bortfall av goder. Uten at det fungerte på dine barn. Deretter så prøvde du den positive oppdragelsen, der du validerer og møter barna på følelsene. Det fungerte heller ikke. Og hva gjør du da?!

Barn som ikke passer "inn i boksen" trenger en "utenfor boksen" barneoppdragelse

Hva skjer om du ikke tilpasser deg?

De som bestemmer seg for å fortsette å oppdra barna som de selv ble oppdratt, vil oppleve at kranglene og kampene med barna blir mer intens og atferden blir verre. De som går i den motsatt fella og blir for ettergivende, vil oppleve at barn etterhvert tar styringen, noe som også vil føre til at forverret atferd på sikt.

Begge grupper foreldre fortsetter å håpe på at ungene endelig "vil høre" slik at de får det bra sammen igjen.

Men både du og jeg vet at "håp" er aldri en lur modell for barneoppdragelse. I stedet så må du være den rolige og trygge lederen i familien.

I 2012 var jeg en en utslitt karrieremamma på Universitetet i Oslo, som til tross for en doktorgrad i pedagogikk, følte at jeg ikke fikk til mine egne barn.

Datteren min hadde frustrasjonsutbrudd flere ganger om dagen. Når hun var rolig lå hun i timesvis i et mørkt soverom. Folk trodde hun var en drittunge.

Ingen andres barn oppførte seg sånn!

Skolefraværet ble større og større. Skolen ante ikke hva de skulle gjøre.

Vi ante ikke hva vi skulle gjøre. Jeg leste alle foreldrebøker jeg kom over for å finne en løsning. Jeg brukte tusenvis av kroner på kurs og veiledning.

Og jeg gjorde alt jeg ble fortalt.

Jeg satt vennlige og tydelige grenser.

Jeg gikk ned på hennes nivå og brukte en "rolig stemme"

Jeg brukte bestikkelser, fravær av goder, møtte på følelsene og de fineste belønningssystemene.

Ingenting fungerte.

 

Helt til jeg skjønte hva som egentlig foregikk

Hvorfor ingen av de foreldrerådene du har prøvd har fungert

Hei, jeg er Cecilie Jahreie, doktor i pedagogikk og sertifisert coach, med komplekse barn som spesialfelt og grunnleggeren av ADHD-Veilederen.

Når jeg ser tilbake nå, så ser jeg at all veiledning, kurs og bøker, bare ga meg deler av puslespillet.

Ingen viste meg hvordan alt henger sammen.

For eksempel så lærte jeg at "all atferd er kommunikasjon", men ingen lærte meg hvordan jeg skulle finne ut hva døtrene mine kommuniserte med alle frustrasjonsutbruddene.

Og ingen lærte meg hvordan jeg kunne bruke den forståelsen til å lære barna mine å få behovene sine møtt uten å slå og skrike (å si: "bruk ordene dine" hjalp i hver fall ikke....).

rammeverk

Etter mange år med krangling og tårer der jeg ble mer og mer sikker på at jeg ikke klarte å oppdra mine egne barn, så utviklet jeg et rammeverk som satt sammen alle de beste tingene jeg har lært.

Et rammeverk som lar deg forstå hva som ligger bak barnets meltdowns, lar deg ha en god relasjon med barnet midt i de krevende situasjonene, gir barnet handlekraft til å uttrykke seg selv og få sine behov møtt på en god måte.

Samtidig som det holder DEG rolig og balansert hele tiden.

Med dette rammeverket -som jeg kaller for OTM (Fra overlevelse til mestring) - så gikk datteren min.....

Fra å ha store frustrasjonsutbrudd flere ganger om dagen til nesten ingen i flere måneder i strekk

Etter dette så har jeg lært det bort til tusenvis av foreldre.

Uten unntak så får de de samme resultatene.

Som Henriette, som var helt på felgen og opplevde å bli slått mye av sønnen sin. Hun fikk hjelp til å se årsaken til sønnens voldelige frustrasjonsutbrudd (som blant annet kom fordi hun ble redd og usikker) og hvordan hun enkelt kunne endre hvordan hun kommuniserte. Når hun oppdaget det, brukte hun rammeverket til å lage seg en plan for hva hun skulle si, gjøre og gi sønnen, og på kort tid så sluttet sønnen å slå.

REFERANSE

Eller Fridbjørgs datter som alle trodde var sta, trassig og vanskelig. Hun overøste datteren med kritikk og formaninger for å få henne til å oppføre seg ordentlig. Det førte bare til at datterens atferd ble verre.

Etter å ha brukt rammeverket så forsto Fridbjørg hvorfor datteren oppførte seg som hun gjorde. Hun ble bevisst tanker og mønstre og verktøyene hun fikk for å endre disse, førte til en langt bedre relasjon ikke bare med datteren men også en mye mer harmonisk familie.

referanse Fridbjørg

Få den tryggheten du ønsker som mamma

ved å bli med i Foreldreportalen i dag!

BLI MED I DAG!

Barnet ditt er ikke et uoppdragent, manipulerende lite vesen som trenger å bli kontrollert...

Barnet ditt er et lite menneske som sliter.

De er redde. De har disse store følelsene som de ikke forstår. Og de trenger din hjelp til å avdekke hva som foregår og hvordan de skal håndtere det.

Rammeverket DU-REFORHANDLE gjør det for deg.

Slik at du kan forholde deg rolig og forhindrer ethvert frustrasjonsutbrudd. Samtidig som du gir de ferdighetene de trenger for å bli trygge, glade og selvstendige voksne.

Og dette fungerer ikke bare for barn med diagnoser og store frustrasjonsutbrudd

Det kan brukes for å håndtere all utfordrende atferd!

Du kan bruke rammeverket for å få barnet ditt til å:

 • Legge bort skjermen uten å spørre og mase flere ganger
 • Få morgen- og leggerutiner som fungerer som en drøm
 • Fungere godt sammen med søsken (slutt på å slå, kalle dem stygge ting og sjefe dem rundt)
 • Osv osv.

Du trenger ikke gå å være redd for det neste frustrasjonsutbruddet.

Og du trenger ikke gjøre det alene.

Jeg leier deg gjennom hele prosessen fra å knapt overleve dagen til du har en familie som trives i hverandres selskap. Et babysteg av gangen.

Slik at du kan forhold deg rolig og få slutt på meltdown, utbrudd, raserianfall, maktkamper eller argumentasjoner med en gang. Og faktisk nyte det å være mamma igjen.

Når du er trygg på hva du skal gjøre når barnet ditt har en utfordrende atferd vil du straks oppleve mer ro og glede i familien

Systemet som jeg tilbyr hjelper deg å gå fra uendelige kamper til å være rolig og trygg, slik at dere får en hverdag der dere trives i hverandres selskap. Hemmeligheten er å bruke et forskningsbasert rammeverk i alle små og store utfordringer du står i i familien, samt å fokusere på de riktige tingene på rett tid. Du vil raskt oppleve en helt annen ro og stabilitet i familien.

Rammeverket er utviklet i over 6 år med flere tusen barn med ADHD, autisme, tourettes, ODD og angst/depresjon. Her får du konkrete verktøy og strategier for å håndtere enhver meltdown - uten at du mister roen.

Her er et lite glimt at hvordan livet ditt kan bli med Foreldreportalen:

I stedet for å bli irritert og trigget, er du er mer rolig og tålmodig og hjelper barnet ditt til å roe seg ned raskt

I stedet for å bli stresset fordi du ikke aner hva du skal gjøre, handler du bevisst og er trygg på valgene du tar, fordi du har en plan

 • I stedet for å presse barnet ditt, både bevisst og ubevisst, forstår du nå barnet ditt og handler deretter
 • I stedet for å kontrollere og korrigere barnets atferd, setter du vennlige og tydelige grenser som gjør at barnet lærer
 • I stedet for mas og konflikter, utvikler dere en fellesskapsfølelse i familien som får gleden og latteren tilbake
 • I stedet for at du føler deg utslitt og maktesløs, har du har overskudd og energi og finner tilbake til den damen som du “egentlig er”

Dette sier medlemmene om Foreldreportalen:

Nina
Lene Riis

La meg ta deg igjennom prosessen "Fra Overlevelse til Mestirng": Steg-for-steg metoden for å oppdra komplekse barn

Dette programmet er en 7-stegs prosess som hjelper deg til å gå fra uendelige kamper til å være rolig og trygg så du får en familie som trives i hverandres selskap. Ingen av oss kan gjøre alt på en gang. Når du er i overlevelsesmodus må du ha et annet fokus enn om din største utfordring er å få rutiner på plass.

Din prosess er unik for deg og du er akkurat der du trenger å være akkurat nå. OTM-prosessen er her for å veilede deg på veien. Når du vet hvor du er i prosessen, så vil det hjelpe deg å fokusere på de neste stegene som er viktig å ta. Det er nettopp det som er unikt med Foreldreportalen.

Og det beste av alt? Du får læring, veiledning og støtte så lenge du ønsker 

Foreldreportalen tar aldri slutt. Vi holder sammen, støtter og hjelper hverandre i både medgang og motgang! Du får kontinuerlig læring, enten som dypdykk i et av stegene i prosessen eller på spesifikke tema. For ikke å snakke om ferdig utfylte planer for å håndtere ulike typer utfordringer (slik at du vet hva du gjør når barnet ditt slår søsteren, nekter å legge bort skjermen eller gjør lekser).

Men jeg vet at ikke informasjon er alt du trenger

Om det var det, så hadde du ikke lest denne siden nå.

For å sikre at du er i prosess og at du hele tiden tar et lite steg i riktig retning....

.....Får du coaching og veiledning annenhver uke.

For at du skal kunne ta det du vet og omsette det i praksis i ditt eget liv, for at du skal klare å fortsette på de vanskelige dagene, når du føler at ingenting funker, så vet jeg at du trenger coaching og støtte. Du trenger noen som har vært der før deg, som ser hvor foreldre vanligvis strever og hvorfor. Som kan se hvorfor det ikke fungerer. Og de kan se de bittesmå endringene du trenger å gjøre, som tar hensyn til din unike situasjon og barn. 

Vi møtes derfor annenhver uke. Den ene uken har vi gruppecoaching der du kommer med dine utfordringer. Den andre uken er implementeringsworkshop der du får hjelp til å lage en ny plan eller du har behov for å justere en plan.

Når du blir med i Foreldreportalen nå, får du:

 • En steg-for-steg plan  som viser deg ALT du trenger for å snu en krevende og overveldende familiehverdag til en god hverdag der du tar bevisste valg ut  fra din intuisjon og der barna dine er trygge, glade og robuste.
 • Læringsressurser hver måned som enten går dypere inn i OTM-prosessen eller tar opp aktuelle temaer som vi møter i  hverdagen. Fokus er implementering.
 • Verktøykasse med maler for planer, skript og sjekklister som stiller de gode spørsmålene og hjelper deg til å lage en plan for din unike situasjon. Dette sikrer at ikke bare er en konsument av informasjon, men har et reflektert blikk og klarer å sette det inn i hverdagen.
 • Veiledning og workshops som sikrer at du virkelig får implementert læringen i din hverdag. Her får du hjelp til å lage og justere planer, samt at vi tar et dypdykk i det du lurer på, slik at du etterpå vet akkurat hva du skal gjøre.
 • Fellesskap med andre. Denne delen er helt uvurderlig og er nøkkelen til suksess! Dette er en  gjeng med helt rå, rause, gode folk! Vi trøster og heier, gråter og ler. Sammen❤️ Jeg lover deg, med denne gjengen vil du ikke lenger føle deg alene og som på en annen planet som forelder til et nevro-divergent barn.

Slik ser en måned i Portalen ut:

 • UKE 1: Du får tilgang til en ny læringsressurs, der vi jobber met et av stegene i OTM-prosessen. Alt er. brutt ned til små, korte videoer, slik at du kan se en 5-10 minutters video for deretter å implementere det neste steget. For å sikre at du ikke blir overveldet, følger det med sjekklister.
 • UKE 2: Implementeringsworkshop. I små foreldregrupper jobber hjelper dere hverandre til å lage en ny plan eller justere en plan som ikke fungerer helt. Det kan være alt fra barn som slår til skjermrutiner. I tillegg så blir dere godt kjent. Flere av medlemmene har funnet nye venner i Foreldreportalen.
 • UKE 3: Implementeringsuke. Denne uken er det ikke noe spesielt som skjer, men jeg kommer innom, enten live eller skriftlig og hjelper deg når du står fast eller det er noe som er krevende.
 • UKE 4: Gruppeveiledning. Vi møtes på et digitalt møterom der jeg veileder deg "ansikt til ansikt" på dine utfordringer. Det kan være hva du hjør om barnet ditt ikke vil snakke med deg, søskenkrangel, skoleutfordringer, hva du gjør når partneren og du er uenig i barneoppdragelsen. Jeg lover deg en nyttig og hyggelig stund - Dette er min månedlige favorittime!


For å sikre at du får de beste resultat er disse bonusene inkludert:

BONUS 1: Live veiledning annenhver uke

(Verdi 25,000,-/år)


Jeg vet at informasjon er ikke alt du trenger.  

For at du skal kunne ta det du vet og omsette det i praksis i ditt eget liv, for at du skal klare å fortsette på de vanskelige dagene, når du føler at ingenting funker, så trenger du coaching og støtte. Derfor har vi to ulike live møter i måneden. Vi har gruppeveiledning der du får hjelp til dine utfordringer. Også har vi en implementeringsworkshop. Der jeg jobber sammen med dere i små grupper.

BONUS 2: WORKSHOP "Økonomiske støtteordninger"

(Verdi 2000,-)

bonus støtteordninger

Denne workshopen gir deg ikke bare klarhet i hva du bør søke hos NAV og kommune, men også konkret hjelp og tips til hva som bør stå i søknaden. En workshop som gjør at du fort kan tjene inn et års medlemskap!

Vi går gjennom:

 • Grunnstønad
 • Forhøyet hjelpestønad (detaljert gjennomgang av alle satser)
 • Omsorgsstønad
 • Pleiepenger
 • Med mer

Bli med i Foreldreportalen i dag:

Det er mye som skjer i verden nå, og det påvirker dessverre oss her i Norge og vår økonomi. Du får derfor medlemskapet til gammel pris frem til 23.06.2022

VANLIGST

499,-

PR. MÅNED

ORDINÆR PRIS: 599,-/MND

BONUSER:

 • Live gruppeveiledning og workshops annenhver uke (Verdi: 25,000,-/år)
 • Workshop "Økonomiske støtteordninger" (Verdi 2000,-)

Løpende betaling. Ingen binding - avslutt når som helst

14 dager pengene tilbake garanti.

Bonuser til en verdi av 27,000,-)

BEST VERDI!

4999,-

PR. ÅR

ORDINÆR PRIS 5999 PR. ÅR

I TILLEGG TIL ALT DU FÅR I MÅNEDLIG PLAN:

 • 60 min 1-1 coaching med Cecilie Jahreie (Verdi: 1500,-)
 • 7-ukers Programmet "Rolig og Harmonisk"(Verdi: 5.999,-). Livstidstilgang!!

BESTE VERDI: Spar 998,- + bonuser til en verdi av 34.500,- når du betaler for et årsmedlemskap

14 dager pengene tilbake garanti.

I tillegg så har du en 100% risikofri

30 dager garanti.

La meg si dette først.

Foreldreportalen er det mest omfattende steg-for-steg programmet for motiverte foreldre til barn med ADHD, tourettes og autisme. For den som er klar for å ta ansvar for seg selv og sin foreldrerolle for å støtte barna til trygghet, glede og mestring.

Medlemmene i Foreldreportalen har mitt fulle fokus og prioritet. Her får du all den læringen og veiledningen du trenger på veien. I tillegg så er fellesskapet fullt av hjelpsomme, motiverte og super-støttende foreldre i lignende situasjon som deg. Når du blir med, så blir du en del av denne gjengen.

Så her er dealen: 

Når du blir medlem av Foreldreportalen, så får du umiddelbar tilgang til en ADHD-veilederens veiviser, i tillegg til mange andre kurs. Det vil si at du har 30 dager på å finne ut om min lærestil og oppdragelsesfilosofi passer for deg før du tar en endelig avgjørelse. 

PS. OTM-Prosessen rulles ut over de neste månedene.

Om du i løpet av denne tiden føler at dette ikke stemmer med magefølelsen din, så sender du oss bare en mail, også får du pengene tilbake. 

Fordi; skal du og dere lykkes i denne prosessen, MÅ du kjenne i magen at dette er den rette tilnærmingen for deg.

Dette har andre spurt om...

Barnet mitt har ikke en diagnose, men jeg kjenner igjen mye av det du skriver om. Er da portalen for oss?

Et rungende JA! Det du lærer er noe alle barn og unge trenger, men det er spesielt viktig for deg som har barn og unge med med atferds- eller reguleringsvansker (med eller uten diagnose).

Foreldreportalen vil hjelpe deg å lære barnet eller ungdommen din å sette ord på og regulere tankene, handlingene og følelsene sine, og bli trygge på seg selv og sine omgivelser. Det vil gjøre at du oppdrar robuste og selvstendige barn.

Jeg har en tenåring, er det relevant da?

Helt klart. Dette er like relevant om du har en på 4 eller 18. Jeg har selv to ungdommer, den ene over 18, og verktøyene du får av meg, er de vi bruker hjemme.

Jeg har ADHD selv, er det da for meg?

Helt klart! Ikke bare vil du lære masse om deg selv, du vil også oppleve at mange av verktøyene og tipsene vil være nyttige for deg også, pluss at ét av stegene vi jobber med, er selvregulering av oss selv. Dette er spesielt viktig for de som har diagnosen selv.

Vi har prøvd alt. Hvorfor skal Foreldreportalen da fungere?

Hvem har ikke prøvd alt?

Barn med ADHD, autisme og tourettes har komplekse utfordringer. Det finnes ikke bare en løsning. Den tradisjonelle barneoppdragelsen, ender med å gjøre vondt verre. De trenger noe annet enn det som finnes i dag, og det er derfor jeg har utviklet et unikt rammeverket.

Dette er et rammeverk jeg har skapt for deg, og er utviklet på bakgrunn av forskning, ulike programmer og egne erfaringer. Barn som ikke passer “inn i boksen”, trenger en “utenfor boksen” barneoppdragelse.

Du skal slippe å lete etter en haug med tips og triks. Jeg har gjort det for deg. Slik at du, uansett hvilken utfordring du står ovenfor, kan ta det gjennom dette rammeverket. Og det som er så flott, er at når du har brukt dette rammeverket noen ganger, så begynner det ikke bare å bli automatisert for deg, men for barna dine også. Da er dere kommet så langt at barna begynner å lage planer og løse dette på egen hånd.

Jeg har ikke tid og overskudd

Det er ikke tiden eller overskuddet som er problemet. Vi har alle de samme 24 timene i døgnet. Problemet er at vi ikke er klar på prioriteringen våre. Du kan gjøre akkurat hva du vil, men du kan ikke gjøre alt på en  gang. 


Og det kan være vanskelig å gjøre dette på egenhånd. Du trenger hjelp til å klare å prioritere, til å se hva som er viktig for deg, slik at du tar de riktige stegne på rett tidspunkt. 

Når du klarer prioritere, så vil du oppleve at du får mer overskudd og energi. Du får mer tid til å gjøre ting som er godt for deg og det vil føre til at du blir mindre overveldet. Dette er spesielt viktig om du har ADHD selv, og sliter med eksekutive funksjoner. Det å få hjelp av en som vet hvordan det er å ha et kaotisk familieliv og hvordan du skal håndtere tid selvom det er vanskelig for deg. Slik at du klarer å lage et system, blir klar på hva du skal prioriterte og deler det opp i små biter. 

Timingen er ikke helt riktig for meg, kan jeg få dette tilbudet senere?

Nei. Dørene stenges torsdag 23.06. Neste gang jeg åpner for nye medlemmer vil prisen øke til 599 kroner.

Er du fremdeles usikker?

Da burde du prøve Foreldreportalen risikofritt i 30 dager, om du er er motivert av noe av følgende:

Du vil så inderlig gjerne at familien din skal ha det bra sammen

Uansett om du har barn som er sta, som aldri hører på beskjeder og har masse sinne, eller om du har en som sliter med følgesymptomer som angst og depresjon, så vet du at du ikke har roen, trygghet eller overskuddet til å møte barnet ditt slik du ønsker.

Viktigst av alt, du ønsker ikke å bruke resten av livet ditt til å flørte med utbrenthet og gjenta mantraet “dette går aldri bra!” hver gang en ny utfordring dukker opp (og det gjør det ofte….) 

Det er derfor du er super motivert for å investere litt tid og krefter nå på å jobbe med ditt tankesett, dine triggere og hvordan du møter barna dine, som totalt kan endre livet til både deg, ungene og familien.


Jeg ser virkelig frem til å veilede og støtte deg i denne prosessen.

Å kutte ut det grepet andres belønnings- og konsekvenshysteri hadde på meg til å foreta bevisste valg på hvordan jeg ønsker å oppdra barna mine, har vært livsendrende for ikke bare meg og mannen min, men ikke minst for barna våre. 

Jeg har førstehånds erfaring med hvordan det føles å gå fra å være en usikker, stresset mamma med heva skuldre, til å rolig og trygg ta bevisste valg, basert på min magefølelse. 

Mer enn noe annet så vil jeg lære dette videre til deg. Om du er en sliten og usikker mamma til et eller flere barn (ungdom) med ADHD, autisme eller tourettes, så skylder du både deg selv og ungene dine, og i hvert fall ta en liten risiko-fritt titt på hvordan livet som trygg og rolig mamma føles.

Slik at du får førstehånds erfaring med de konkrete verktøyene som gjør at du forstår barna dine, bli rolig og trygg og oppdrar barna dine slik at de blir trygge, glade og robuste. En beslutning jeg lover at barna dine vil takke deg for senere!

Velger du å ta imot invitasjonen min, så garanterer jeg at prosessen du går inn i, vil fullt og helt være livsendrende for både deg og familien din.

Jeg ser frem til å møte deg på innsiden av Foreldreportalen.

Med de beste ønsker,

Bli med i Foreldreportalen i dag:

Det er mye som skjer i verden nå, og det påvirker dessverre oss her i Norge og vår økonomi. Du får derfor medlemskapet til gammel pris frem til 23.06.2022

VANLIGST

499,-

PR. MÅNED

ORDINÆR PRIS: 599,-/MND

BONUSER:

 • Live gruppeveiledning og workshops annenhver uke (Verdi: 25,000,-/året)
 • Workshop "Økonomiske støtteordninger" (Verdi 2000,-)

Løpende betaling. Ingen binding - avslutt når som helst

14 dager pengene tilbake garanti.

Bonuser til en verdi av 27,000,-)

BEST VERDI!

4999,-

PR. ÅR

ORDINÆR PRIS 5999 PR. ÅR

I TILLEGG TIL ALT DU FÅR I MÅNEDLIG PLAN:

 • 60 min 1-1 coaching med Cecilie Jahreie (Verdi: 1500,-)
 • 7-ukers Programmet "Rolig og Harmonisk"(Verdi: 5.999,-). Livstidstilgang!!

BESTE VERDI: Spar 998,- + bonuser til en verdi av 34.500,- når du betaler for et årsmedlemskap

14 dager pengene tilbake garanti.