fbpx

MEDLEMSPORTALEN FOR DEG SOM HAR BARN MED ADHD & AUTISME

Norges fremste medlemsskap for oss som har barn og ungdom med ADHD og autisme. Få verktøyene for å oppdra glade og robuste barn så de blir trygge og selvstendige  sammen med foreldre i samme situasjon.

KUN 499,- (uten binding)

ER DU FORELDER TIL ET BARN MED ADHD,AUTISME ELLER TOURETTES, SÅ VET DU ANTAKELIG ALLEDERE AT DET ER VIKTIG Å VÆRE ROLIG & TÅLMODIG....

Hvor mange ganger har du hørt ordet «NEI!» denne uken? Holder det med hundre?

Hva gjør det egentlig med deg, alle disse raseriutbruddene? For du legger jo planer. Du har en forestilling om hvordan du skulle ønske at dere hadde det, filmkveld med overfylte tacolefser og trivelig familietid.

Så går forventningene i tusen knas, gang på gang. Uansett hvor hardt du prøver på at det skal være annerledes. Det vondeste er de gangene det ikke engang er i nærheten. Der du ikke skimter konturene av den opprinnelige planen en gang, når det som skjer ligner mest en skrekkfilm.

Høye rop, rent raseri. Slamrende dører med etterfølgende, iskald stillhet. Tomhet og tunge tanker som brer seg som en kvelende dyne over den tiltenkte, koselige kvelden. Når følelsen av å være maktesløs brer seg under tannpussen og lurer på om du er den eneste som har det sånn.

DU ER IKKE DEN ENESTE.

«Verst er den øredøvende stillheten…». 

Den øredøvende stillheten som kun brytes av flere og flere tanker om du faktisk klarer dette her. Om du makter å stå i din egen hverdag. Tanker om du virkelig er en så dårlig mamma som du føler deg til tider?

Sammen med irritasjonen over rigiditet, og erkjennelsen av du rett og slett ikke klarer å sette deg inn i tankegangen til dine egne unger. Sorgen over at ingenting ble som du hadde tenkt. At den mammaen du ville bli druknet et sted mellom krangling, diagnoser og tunge dager.

DU VET DET ER VIKTIG Å VÆRE ROLIG & TÅLMODIG

Men du er sliten og klarer ikke å gjøre det du vet du burde

Du maser og maser for at den ungen for en gangs skyld skal gjøre som han blir bedt om

Du har lest en haug med bøker og googlet alt du kan finne av informasjon, uten at noe funker

All tid og overskudd går til barna. Du er utslitt, men det er ikke noe alternativ å gi seg

Du er motløs og redd. Hvordan kommer ha til å klare seg?

om meg

Jeg er Cecilie

Jeg er mamma til to ungdommer med høytfungerende autisme,  ADHD og epilepsi, gift med med barnas pappa, Thomas. Familiens siste tilskudd er en liten blå undulat.

Jeg har en doktorgrad i pedagogikk, en havarert professordrøm, DNCF-sertifisert NLP- og helsecoach og utdannet i USA som professional trainer for “families with complex kids”. Men helt ærlig – mine viktigste læremestre, har ikke vært alle forskerne og teoretikerne, men de to barna mine.

Når jeg ikke jobber og ikke er opptatt med barn og hjem, så koser jeg meg med yoga, pilates og korsang.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg på innsiden av Foreldreportalen!

Kan du se for deg hvordan det ville være at dere bare har det bra, uten at du går rundt på tå-hev redd for neste utbrudd

HER ER ET LITE GLIMT INN I HVA SOM ER MULIG...

Ikke bare er dette mulig, men jeg har også laget et steg-for-steg program, slik at du slipper å lure på hva du skal gjøre og ikke gjøre, for å oppdra glade og robuste barn så de blir trygge og selvstendige.  

Medlemsskapet koster kun 499,-/mnd!

Dette sier andre foreldre:

FORELDREPORTALEN

Norges fremste nettbaserte medlemsportal for foreldre til komplekse barn. For deg som vil ha et godt samspill med barna og ønsker å prøve andre strategier enn konsekvenser og belønningssystemer

FORELDREPORTALEN ER ALT DU TRENGER FOR Å...

steg 1

Støtt i stedet for å kontrollere

Få verktøyene for å starte med blanke ark og få troen og håpet om at dere kan få det bra. 

steg 2

Forståelse av barnet

Du skjønner hvordan de nevrologiske utfordringene har innvirkning på læring, atferd og følelser. Et perspektivskifte som gjør at du naturlig møter barnet ditt med nysgjerrighet, aksept og forståelse.Ett

steg 3

Reguler dine egne følelser

Nå skjønner du at barna dine ikke vil være vanskelige og lage bråk. Så nå er du klar for å jobbe med deg selv. Vi som har et utfordrende barn vet at vi blir pushet langt utover grensene våre, kanskje flere ganger om dagen. Å møte og håndtere barna er krevende, fordi vi som voksne må endre oss også.

steg 4

Glade og robuste barn

Du har nå roen og overskuddet til å stå i utfordrende situasjoner. Du er klar for å gjøre de endringene som skal til for å få et godt samspill med barna. Her skjer magien!

steg 5

Mestring & selvstendighet

Når du har kommet så langt i prosessen så er du trygg på foreldrerollen og hvordan du setter tydelige og vennlige grenser selv i krevende situasjoner. Dere har en langt mer rolig og harmonisk hverdag der gleden og latteren er tilbake. Du har nå innpass hos barnet, og barnet er mottakelig for å jobbe med seg selv. 

temabasert

Ulike aktuelle temaer

SÅNN GJØR VI DET:

Se hva noen av de andre medlemmene sier

referanse

I TILLEGG FOR DU DETTE

LA OSS SE PÅ BONUSENE DINE:

01

Workshop med Tone Løwe - en av Norges ledende coacher

Vi jobber med aksept, våre behov, ta vare på oss selv, skam.

Nært, ærlig, rått, med humor og varme. 

Lone sier dette om workshopen: «Herlig! Dere setter ord på så mange av de følelsene jeg har at jeg sitter her og jubler innvendig samtidig som jeg har en klump i halsen fordi det er litt såre følelser… Takk!«

Workshop med Laila Alvestad - Få mer struktur og gøy i hverdagen

Laila har mange års erfaring med planleggingsprosesser og gir oss konkrete råd for å motivere barna til å hjelpe til hjemme, familiemøter, hvordan du planlegger og får deg selv inn i kalenderen og mye mer…

Lene sier dette om workshopen: Jeg har fått mange gode og konkrete tips til struktur!

02

03

Live gruppecoaching: Fra overveldelse til klarhet

I denne gruppecoachingen jobber vi med teknikker slik at du får sortert alt kaoset og følelsen av at du må gjøre alt på en gang. Etter denne kvelden har du en klarhet om hva du må prioritere for å jobbe mot det som er viktig for deg.

PRØV FORELDREPORTALEN NÅ!

Velg det som passer deg best:

uten binding

499,-/mnd

JEG VIL AT DU SKAL VÆRE 100% SIKKER NÅR DU BLIR MED I FORELDREPORTALEN

Om du ikke er fornøyd i løpet av de første 14 dagene, så får du alle pengene igjen uten spørsmål.

Med Foreldreportalen får du alt du treger for å å en bra hverdag for deg selv, barna og familien. Jeg er så glad når jeg ser resultatene familier har fått etter å ha implementert disse strategiene i sin hverdag.

Jeg er derfor helt trygg på at om du gjør det du lærer i portalen og jobber for å implementere dette hjemme, så vil du se store endringer. Derfor er jeg helt trygg på å tilby deg 14-dagers garanti.

Her lærer du alt fra A-Å fra en som forstår hva vi står i og vet hvordan hun skal hjelpe".

Jeg har endelig fått hjelp til å forstå gutten min. Utfordringene har vært så mange og store. Nå har jeg en solid verktøykasse. Jeg er tryggere på meg selv og jobber sakte men sikkert fremover både for meg selv og gutten min. Jeg anbefaler Cecilie til alle.

MAY-BENTE LIEN

"Jeg føler meg sterkere og sønnen min lytter mer til meg enn før"

«Jeg kan ærlig si at jeg var i ferd med å rakne. Jeg har spurt så mye om hjelp men du er den eneste som har gitt meg håp. Jeg føler nå at jeg har fått mer ryggrad. Jeg klarer å stå i kampene og ser en endring som er på vei. Jeg føler meg sterkere og sønnen min lytter mer til meg en før. Det er som en spire som har startet og gro og det gjør så godt å føle håp.

henriette berggren

ER DU KLAR FOR Å PRØVE UT FORELDREPORTALEN?

Velg det som passer deg best:

uten binding

499,-/mnd

best verdi

4990,-/år

Er dette noe for deg?

Bør du bli med i Foreldreportalen?

Foreldreportalen er ikke for alle. Det er det viktig å være ærlig på. 

Foreldreportalen er for deg hvis..

Ikke la det gå et år til før du tar tak i utfordringene dere har i hverdagen

tiden er nå - og jeg er klar for å hjelpe deg på veien

Alle foreldre ønsker vi et godt samspill i familien. Vi ønsker at barna har god selvfølelse, mestringsfølelse og er selvstendige. 

Men for å få en slik familiehverdag, så må vi være villige til en ny start. Vi må være villige til å reflektere over hvor vi er i dag og ta tak i vår atferd og kommunikasjon, som vil gi oss den hverdagen vi ønsker.  

Ellers så vil vi ikke bare ødelegge for oss selv, men også for ungene. Og siden du leser dette.

Jeg vil ikke at det skal skje med deg.

Jeg vil ikke at du skal se deg tilbake om 6 eller 12 måneder fra nå, mer utslitt og fortvilet enn noen gang, og spørre deg selv om hvordan livet kunne vært om du tok tak. 

Jeg vil at du skal møte barna dine med FORSTÅELSE, RO & TRYGGHET. Stolt over at at barna dine stadig blir bedre på å sette ord på og regulere tankene, handlingene og følelsene sine. Jeg vil at du skal leve et liv som er tilpasset families forutsetninger og barnas behov.

Og jeg vil at du skal takke deg selv for valget du tok i dag.

Dette er typiske spørsmål jeg får fra foreldre:

Ja!! Portalen er like aktuell om du ikke har barn med en diagnose. Det du lærer i medlemssportalen er noe alle barn trenger, og det er spesielt viktig for oss som har barn og unge med med atferds- eller regulerungsvansker (med eller uten diagnose).

Som en mamma, Margrethe Otto Skar, sier:

«Jeg kjøpte kurset fordi jeg har en sønn med ADHD. Men jeg har hatt stor glede av å bruke denne kunnskapen også på alle barna I huset, samt meg selv.» 

Foreldreportalen hjelper deg å lære barna dine å sette ord på og regulere tankene, handlingene og følelsene sine, og blir trygge på seg selv og sine omgivelser. Det vil gjøre at de opplever mestring, og blir mer selvstendige.

Min erfaring er at utfordringen for mange foreldre er at de prøver først det ene, så det andre, desperat på leting etter noe som fungerer. Når du er med i Foreldreportalen er jakten over. Du skal ikke lenger drive brannslukning (som de fleste gjør), du har nå verktøyene for å gradvis endre deg selv, din atferd og dine reaksjonsmønstre som forelder. Vi prøver gjerne å endre barna våre, men sannheten er at den eneste vi kan endre er oss selv. Dette vil garantert endre måten barna dine møter deg på.

Forskjellen fra annen foreldreveiledning er at jeg sier ikke til deg at «du må være rolig!». Det vet du garantert allerede. I Foreldreportalen så jobber vi med å faktisk klare å være rolig – den indre roen. Både når det brenner og i hverdagen ellers.

Jeg har selv opplevd maktesløsheten som ligger i følelsen av å prøve alt, uten at noe fungerer – følelsen av å feile, frykten for hvordan det skal gå med barna, skammen over å ikke klare, følelsen av å ikke være en god mamma

Foreldreportalen er utviklet for å gi deg den støtten, hjelpen og fellesskapet du trenger for å bli en rolig og trygg forelder som forstår barnet sitt og er trygg på hva du skal gjøre i utfordrende situasjoner. Slik at du føler deg som den gode mammaen eller pappaen du er.

Medlemsportalen tar du i ditt tempo. Det er ikke noen samlinger du trenger å være på. Alt som foregår live blir tatt opp, slik at du kan se det når det best passer deg. 

En vis mann sa engang: «den nest beste tiden å plante et tre på var i går. Den beste tiden er nå!»

Det samme gjelder for deg. Hvis ikke nå, når? Sannheten er at du vil aldri finne et tidspunkt som passer. Livet er travelt. Livet skjer.

Om bare du tar i bruk en brøkdel av det du får første måneden (tips: de 4 fasene til å gradvis overføre ansvaret fra deg til barna) så er jeg sikker på at du vil kunne se endringer i løpet av noen få måneder. Du klarer dette! Jeg er med og støtter deg på veien.

Om du vurderer å bli med, så anbefaler jeg deg å være med nå. Du betaler nå kun 499 kroner/mnd. Denne prisen vil du beholde så lenge du er medlem.

Et av ADHD-Veilederens varemerker har fra første stund vært å formidle god kunnskap og forståelse av de nevrologiske utfordringene som er grunnleggende for ADHD/tourettes/autisme, men også barn med traumer og angst. Jeg spesialiserte meg videre i USA for å få dyptgående kunnskap om hvordan foreldre best forstår og håndterer barn med nevrodivere diagnoser.

 Adferdsterapi dominerer i hjelpesystemet. Ut i fra mitt ståsted, er dette lite egnet for å få et godt samspill med barna slik at de blir selvstendige og opplever mestring. Jeg lærer deg en annen vei.

Sist men ikke minst, så vil jeg som sertifisert coach ikke bare gi råd og gode tips som du kan og bør bruke for å best håndtere barna. En sentral del av det jeg gjør, er å hjelpe deg til å endre tanker, handlinger og følelser, slik at du opplever varig endring i den du er som forelder og som deg (du skal faktisk være noe annet enn mamma også!)

To ganger i måneden har vi veiledning der noen av de som ønsker får coaching på direkten. I disse møtene åpner vi selvfølgelig opp for spørsmål og gode diskusjoner. I tillegg har vi et digital fellesskap der du kan stille spørsmål og få støtte og hjelp ifra de andre foreldrene og meg. 

Om du ønsker mer individuell veiledning og coaching tilbyr jeg gode avtaler på mitt mentor- pg coachingprogram for medlemmene i Foreldreportalen.

Den daglige kommunikasjonen vil foregå i en lukket facebook gruppe kun for medlemmene. Du er selv ansvarlig for hva du poster.

Når du kjøper samtykker du til at du har taushetsplikt. Slik at vi kan stole på at det som blir delt, blir i gruppa. Ønsker du å legge ut noe anonymt, legger jeg det gjerne ut for deg. 

Du har tilgang til alt av innhold og ressurser så lenge du er medlem i Foreldreportalen. Melder du deg ut vil du miste tilgangen til alt materiale, bortsett fra skriftlige ressurser som du har lastet ned. 

Jeg er så trygg på at du vil få et godt samspill i familien, og at du vil merke endring allerede etter kort tid om du tar i bruk bare noen av strategiene du får . Om du etter 14 dager ikke er fornøyd, så jeg gir jeg deg gjerne pengene tilbake.Dette gjelder både for deg som har en månedlig og årlig avtale.

ER DU KLAR?

TILBUD EN BEGRENSET PERIODE!

Velg det som passer deg best:

uten binding

499,-/mnd

best verdi

4990,-/år

© 2021 ADHD-VEILEDEREN AS