«Sinnemestring for barn & unge»

Strategiene som funker

Få tilgang til kurset for bare 349 kr

Hvor mange slag og spark eller stygge ord skal du tåle?

Du prøver å forstå og være rolig og tålmodig. Men når det kommer til slag, ødeleggelser og slemme ord så kommer du til kort.

Hva gjør det egentlig med deg, alle disse raseriutbruddene? For du legger jo planer. Du har en forestilling om hvordan du skulle ønske at dere hadde det, filmkveld med overfylte tacolefser og trivelig familietid.Så går forventningene i tusen knas, gang på gang. Uansett hvor hardt du prøver på at det skal være annerledes. Det vondeste er de gangene det ikke engang er i nærheten. Der du ikke skimter konturene av den opprinnelige planen en gang, når det som skjer ligner mest en skrekkfilm.

Høye rop, rent raseri. Slamrende dører med etterfølgende, iskald stillhet. Tomhet og tunge tanker som brer seg som en kvelende dyne over den tiltenkte, koselige kvelden. Når følelsen av å være maktesløs brer seg under tannpussen og lurer på om du er den eneste som har det sånn.

DU VET AT DET ER VIKTIG Å VÆRE ROLIG & TÅLMODIG

Men så kommer maktesløsheten og tvilen. Det må jo få en konsekvens? Han kan jo ikke oppføre seg sånn?

KAN DU SE FOR DEG HVORDAN DET VILLE VÆRE Å…

Sinneutbrudd vil fra i dag av bli mye enklere å håndtere – både for deg og barnet eller ungdommen

Sinnemestring for barn & unge

Strategiene som funker 

kursinnhold

Nettbasert kurs for foreldre til barn og ungdom med ADHD, tourettes eller høytfungerende autisme som ønsker konkrete strategier for å håndtere og hjelpe barnet i sine voldsomme sinne- og raserianfall. 

Få en hverdag med færre og mindre intense sinneutbrudd. Jeg kan ikke gi deg en magisk pille så utbruddene blir borte, men jeg kan gi deg strategier så du håndterer utbruddene med trygghet, samt verktøy for at barnet skal kunne regulere atferden og følelsene sine. Det gjør at barnet føler mestring og dere får en god familiehverdag.

For en begrenset periode! Få kurset til kun 349 KR.

 Måten Cecilie legger frem forklaringer på sinne, utagering og kjefting gjør at en kan bli detektiv i sin relasjon til eget barn og finne løsninger som fungerer og få hverdagen mer harmonisk. Cecilie er også velsignet ærlig og forteller eksempler på at selv den beste kan gå på en smell og ende opp i kjefting og tårer hos liten og stor. 

Jeg anbefaler alle som strever med sinne og kjefting å kjøpe kurset for å få hjelp til en bedre hverdag.

astrid tenstad

mamma

DETTE ER HVA DU FÅR:

«Sinnemestring for barn & unge» er et nettbasert kurs som du får umiddelbar tilgang til. Du får to leksjoner med videoer og manuskript (for deg som foretrekker å lese), e-bok, arbeidsoppgaver, modeller, plakater.

Du har tilgang til kursportalen i ét år. Alt av skriftlig materiale kan lastes ned. 

1

Leksjon 1: Forstå barnets sinne

I denne leksjonen lærer du:

Etter denne leksjonen forstår du at det er en naturlig, nevrologisk forklaring på utfordringene. Du skjønner at det ikke bare er for barnet «å ta seg sammen». Dette gjør at du nesten automatisk blir roligere og mer forståelsesfull.

2

Leksjon 2: Strategier for å hjelpe barn med raseri- og sinneutbrudd

I denne leksjonen lærer du:

Du håndterer barnas sinne- og raseriutbrudd med ro og trygghet og barnet har konkrete verktøy for å kontrollere de store følelsene sine.

Få strategiene for ditt barn med sine raserianfall nå

Sikre deg kurset mens du enda får det får kun 349,-(Normalt 990,-)

DETTE SIER ANDRE FORELDRE: 

referanse

Hurra! For første gang har jeg funnet det jeg har lett etter! Alle andre metoder er utprøvd og jeg ønsket meg jo ikke et annet barn, jeg ønsket bare å takle hverdagen bedre.

Det gjør vi nå!

Live Jonsrud – Mamma

Før jeg meldte meg på kurs med Cecilie opplevde jeg å bli slått mye av sønnen min, men nå har han ikke slått på lenge og han er kortere sint enn før. Skolen sier også at de merker forskjell.  

Jeg kan ærlig si at jeg var i ferd med å rakne, men jeg føler nå at jeg har fått mer ryggrad. Jeg klarer å stå i kampene og ser en endring som er på vei. Jeg føler meg sterkere og sønnen min lytter mer til meg en før.

Henriette Berggren – Mamma

referanse

I forkant av kurset hadde vi utfordringer med å forstå vår datters atferd. 

Nå er det et halvt år etter vi avsluttet kurset og vi er fortsatt flinke til å være rolige og håndtere følelsene våre i datteren vår sine raseri- eller følelsesutbrudd. Vi snakker også med ungene på en langt annen måte og det igjen har gitt oss en bedre forståelse og en tettere kontakt i familien.

Det vi likte best med kurset, var Cecilies ærlige og herlige formidling av personlige utfordringer og erfaringer som vi kan relatere oss til. Du har fått oss til å flire og gråte.

Detta kurset e verdt å investere i! Det e verdt hver krone.

Renée Solli– mamma

Bonus

I tillegg  får du disse  fantastiske bonusene!

Jeg vil at du skal få resultater raskt. Derfor legger jeg ved disse bonusene som gjør jobben enda lettere for deg.

Bonus 1
Regulere impulsivitet

I denne videoen og de tilhørende oppgaveheftetet lærer du hvordan du konkret hjelper barnet å regulere impulsiv atferd. Du får verktøy til at dere sammen jobber med hvordan barnet kan øve på å kontrollere tanker, atferd og følelser. 

Bonus 2
Følelsestermometeret

De lærer hvordan du ser på atferden hvilken grad av sinne barnet har og hvilken konsekvens det har for hvordan du møter barnet

Følelsestermometeret er laget for å henge opp på veggen, slik at du raskt kan sjekke hvordan du best møter barnet i forhold til hvor barnet er på følelsesskalaen.

Bonus 3
Triggerdagbok

triggerdagbok

En dagbok med ferdige spørsmål som du fyller ut for å finne ut hva som trigger barnet ditt. For å lykkes med å håndtere sinneutbrudd, må dere vite når og hvorfor det skjer. Denne dagboken gjør denne jobben super enkel for deg. 

JEG ER CECILIE

OG ER DIN FOREDRAGSHOLDER

Jeg er mamma til to ungdommer med høytfungerende autisme,  ADHD og epilepsi, gift med med barnas pappa, Thomas. Familiens siste tilskudd er en liten blå undulat.

Jeg har en doktorgrad i pedagogikk, en havarert professordrøm, DNCF-sertifisert NLP- og helsecoach og utdannet i USA som professional trainer for “families with complex kids”. Men helt ærlig – mine viktigste læremestre, har ikke vært alle forskerne og teoretikerne, men de to barna mine.

Når jeg ikke jobber og ikke er opptatt med barn og hjem, så koser jeg meg med yoga, pilates og korsang. 

DETTE SIER FORELDRE OM ADHD-VEILEDEREN

Jeg hadde store utfordringer med å forstå og håndtere min eldste sønn. Kurset ga meg kunnskap som gjorde at jeg ble nysgjerrig på hans atferd. Det har ført til en endring ikke bare i vår relasjon, men for stemningen i hele familien. Takk Cecilie for at du finnes.

Margrete Otto Skar – mor til ungdom med ADHD

Jeg anbefaler alle dere som har barn med ADHD/ autisme å kjøpe kurs av Cecilie. Du har vært, og er, en stor støtte for meg! Jeg har fått mye bedre forståelse på hva ADHD er,  jeg har en mer realistisk tilnærming til min gutten min, og har blitt bevisst på min egen atferd i utfordrende situasjoner.  

Heier på deg og så glad for alt du deler av erfaringer, innspill og fagkunnskap! 

Daniella – Mor til barn med ADHD & asperger

Som fosterforeldre har vi fått mye veiledning og kurs opp gjennom årene, men Cecilie har et helt annet fokus. Spesielt på dette med det nevrologiske aspektet og egen rolle som foreldre. Det at du, Cecilie, bidrar med dine egne erfaringer som både fagperson og mor til barn som strever, er veldig nyttig og gir troverdighet. Vi gleder oss til fortsettelsen!

 – Fosterforeldre

Dette er hva du får når du kjøper i dag:

Kurset inneholder video, e-bok, arbeidsoppgaver, modeller og sjekklister som hjelper deg til å forstå barnet- og ungdommens sinneutbrudd og ikke minst konkrete strategier for å hjelpe deg og barnet. 

I tillegg får du nå med disse bonusene 

Bonus # 1: Regulere impulsivitet: Du lærer hvordan du konkret hjelper barnet å regulere impulsiv atferd. Få konkrete verktøy så barnet kan øve på å kontrollere tanker, atferd og følelser. 

Bonus # 2: Sjekkliste for å se hvor barnet er på følelsesskalaen: Hvor er barnet på følelsesskalaen og hvordan møter du best barnet der og da.

Bonus # 3: Triggerdagboken med ferdige spørsmål som du fyller ut, for å finne ut hva som trigger barnet ditt. For å lykkes med å håndtere sinneutbrudd, må dere vite når og hvorfor det skjer. Denne dagboken gjør dette super enkel for deg. 

For en begrenset periode får du alt dette for kun 349 kroner!

(Normal pris er 990,-)

ADHD-Veilederen AS

Personvernerklæring

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...