fbpx

Hvorfor streve alene, når du kan få hjelp?

Når vi strever som foreldre er ofte det eneste alternativet vi gir oss selv «å prøve hardere». Men hvorfor tror vi at det vi har prøvd 5o ganger, skal fungere den 51. gangen? Hjelpen ADHD-Veilederen tilbyr er lett tilgjengelig og av høy kvalitet. 

Jeg vet at du føler at...

  • Du har prøvd alt for å hjelpe, men vanskene til barnet blir bare mer krevende, og kommer til uttrykk i utfordrende atferd eller angst.
  • Hverdagen består av masing og kjefting for å få barnet til å gjøre noe som helst
  • Du er sliten og stresset. Utfordringene hjemme går ut over jobb og alt annet i livet

Jeg hjelper deg til å...

  • Klare å møte barnet på en god måte så barnet får det bedre
  • Få mer ro og overskudd til å kjenne på glede og trivsel igjen
  • Få en familie som har det godt sammen, snakker hyggelig og er gode mot hverandre
ADD kjennetegn

“Jeg ønsker meg en svæææær uuttømmelig bøtte med tålmodighet og en sterk rygg til å takle utfordringene med humor, kjærlighet og forståelse” (Mamma til barn med ADHD)

Hva gjør du når barnet ditt vil så gjerne, men strever og strever? Ville du bedt han om å prøve enda hardere eller vil du sette deg ned og finne ut hvordan du kan hjelpe? Antakelig det siste. Likevel, når vi som foreldre strever med barna våre, så er gjerne det eneste alternativet vi gir oss selv «å prøve hardere«. Faktum er at du kan fortsette å stange hodet i veggen og håpe at det på et eller annet tidspunkt vil bli bedre. Og håndtere alle frustrasjonene, kranglingen og håpløsheten som følger med slik du alltid har gjort. Eller du kan søke hjelp fra noen som vil hjelpe deg til å stoppe maktkampene og få en god familiehverdag i stedet. 

For noen endringer jeg har fåt!!

«For noen endringer jeg har fått! Jeg har fått en helt ny kontakt med barna mine. Jeg er mye roligere og klarer å møte barna på følelsene sine. Cecilie er veldig dyktig på å forklare, samtidig som hun stiller spørsmål som får meg til å reflektere over egen væremåte»

CAROLINE KJUS

Dette kan jeg hjelpe deg med:

FORELDREPORTALEN

Norges eneste medlemsskap for foreldre til ebarn med ADHD, tourettes og autisme. Du får et trygt fellesskap og en coach på innerlomma.

COACHING

En effektfull prosess, i gruppe eller individuelt, der vi  jobber for å endre fastlåste kommunikasjons- og handlingsmønstre i familien.

FOREDRAG

Lærerike og engasjerende foredrag, der jeg gir forskningsbasert kunnskap og konkrete verktøy til hvordan  ansatte skal forstå og møte komplekse elever.

Jeg har blitt en bedre pappa

Cecilie formidler konkrete verktøy på en forståelig måte. Jeg ble en bedre far, fordi Cecilie ga meg god og nyttig kunnskap og innsikt. Min sønn har det rett og slett bedre etter at vi begynte å benytte oss av ADHD-Veilederen.

ALF HARALD JOHNSEN